Nagy megtiszteltetés ért minket, beleértve hotelünket, éttermünket, borászatunkat és a szekszárdi borvidéket is, mert mi adhattunk otthont idén Magyarország legnagyobb presztízsű, egyben egyetlen nemzetközi borversenyének, a VinAgorának július 3-5 között.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Mészáros Borház részt vett ennek a rangos viadalnak a szervezésében, valamint arra is, hogy a nemzetközi borverseny zsűritagjait egy nyitó vacsorával mi köszönthettük a Merops Étteremben, ahol a vendégek borházunk pezsgőjével koccintottak. A zsűri tagjai szállodánkban, a Hotel Merops**** Mészárosban szálltak meg, és itt nálunk zajlott vasárnap délelőtt a champion borok kiválasztása is, amikor fajtánként díjazták a legjobb borokat. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk ennek az elismert nemzetközi rendezvénynek a sikeres megvalósításához.

A Merops Étterem csapata várta a VinAgora résztvevőit a nyitó vacsorára
A Merops Étteremben borházunk pezsgőjével és borvacsorával fogadtuk a VinAgora résztvevőit
Éttermünkben sorakoznak a kóstolópoharak, hogy aztán a zsűritagok kiválasszák a champion borokat

A 21. alkalommal megrendezett VinAgora nemzetközi borversenyre rekord mennyiségű borminta érkezett. A hazai borászokon kívül 15 országból neveztek a megmérettetésre. Több mint 650 minta került a zsűri elé. Neveztek Argentínából, Ausztráliából, Brazíliából, Uruguayból, illetve az európai „boros” országokból. A verseny eredményeit július 20-án teszik majd közzé a vinagora.hu weboldalon.