Már csak néhány nap és elkezdődnek a Szüreti Napok Szekszárdon.

A program szeptember 12-én, csütörtökön délután kezdődik és 15-én vasárnap estig tart.

Szokás szerint megtalálható lesz a négy napon át tartó fesztiválon a minőségi kulturális programok és kiállítások mellett a különféle koncerteken és hagyományőrző kézműves vásárokon át a tájegységre jellemző étel- és borkínálat.

A fesztiválon fellép majd a Vintage Dolls, a Republic, Balogh Kálmám & Gipsy Cimbalom Band feat BRANKA, Charlie, az Alma Együttes, a Follow the flow, Szalonna és bandája, Kowalski meg a Vega, Ákos és az Esszencia Produkció.

A Szekszárdi Szüreti Napok leglátványosabb eseménye a Szüreti felvonulás, mely szombat délután 3-kor indul majd. A menetben megjelennek a szürettel kapcsolatos eszközök, hagyományok, színpompás viseletek, civilek, néptáncegyüttesek és intézmények kreatív formációi.

Természetesen borászatunk, a Mészáros Borház is ott lesz a Szekszárdi Szüreti Napokon. Mindig nagy szeretettel veszünk részt olyan rendezvényen, ahol a jó borok szerelmeseivel találkozhatunk. Külön öröm számunkra, ha ezt ilyenkor a városunkban Szekszárdon tehetjük.

Idén a 10-es helyen várunk mindenkit, aki szeretne Mészáros borokat kóstolni.

A fesztiválozók figyelmébe ajánljuk az új, 2017-es évjáratú Grandiózus borainkat, a Malbecet és a Syraht. Természetesen friss rozéval és irsaival várunk minden kedves érdeklődőt a Mészáros Borház standjánál.

Ha pedig megéheznek a rendezvény ideje alatt és egy finom ebédet szeretnének, látogassanak el Merops éttermünkbe, mely a Szüreti Napok helyszínétől nem messze, a Rákóczi utcában található.