Remek programokkal és kitűnő hangulattal vár mindenkit a 2018-as szekszárdi adventi vásár.

Elérkezett a csodákkal teli adventi időszak, közelednek a karácsonyi ünnepek és szívesen hangolódunk rá erre a meghitt időszakra. Az előző évekhez hasonlóan idén is igazi karácsonyváró hangulat fogadja azokat, akik Szekszárdra látogatnak az Adventi időszakban, mely idén december 2-23-ig tart.

A Szekszárdra látogatókat színpadi produkciókkal, ünnepi fényfestéssel, szalmalabirintussal, adventi kalendáriummal, betlehemmel, cukorkaágyúzással és vasárnaponként közös gyertyagyújtással várják a szervezők.

Az adventi vásárban lehetőségük lesz a városba látogatóknak étkezni, kézműves- és egyéb karácsonyi termékeket vásárolni, mindezt remek karácsonyi hangulatban.

Advent Szekszárd 2018

Látogasson el Szekszárdra Advent idején, csodálja meg a karácsonyi fényekkel kivilágított várost, válogasson kedvére ajándékokat a kézműves vásárban, vagy hallgassa a karácsonyi dalokat és közben melengesse kezét egy finom forralt borral.

Karácsonyváró hangulattal, forralt borral, sült gesztenyével, karácsonyi dalokkal és izgalmas programokkal várja Önt is a Szekszárdi Advent, ahol mindenki találhat a programok között kedvére valót.

Ha díjnyertes borokat szeretne kóstolni vagy egy finom ebédre, esetleg vacsorára vágyik, várjuk a Merops Étteremben, nem messze a Béla tértől.
Ha kényelmes, exkluzív körülményeket biztosító szekszárdi szállást szeretne, akkor foglaljon szobát négycsillagos hotelünkben.

Szekszárdi adventi programok:

A négy adventi vasárnapon színvonalas műsorral várja a vendégeket a Babits Mihály Kulturális Központ.

December 2. (advent 1. vasárnapja)

17:00 – Béla király téri színpad – Ünnepi megnyitó
17:30 Buborék Együttes gyermekkoncert
19:00 – Színházterem; Advent a Hargitán

December 9. (advent 2. vasárnapja)

17:00 – Béla király tér; Suba Attila & The SoulFool Band koncert
A koncertet a Night Projection adventi fényfestése követi.
19:00 – Színházterem; Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk

December 16. (advent 3. vasárnapja)

09:00 – 13:00 – Márványterem Karácsonyi Kincsesház

December 23. (advent 4. vasárnapja)

Béla király tér Daniel Speer Brass – swing karácsony
19:00 – Színházterem
CSÍK 30 – 30 ÉV BOLDOGSÁG

További információk és a részletes program megtalálható a https://www.szekszardagora.hu/program/szekszardi-advent-2018 oldalon.

Advent Szekszárd 2018