Rendezvény

Rendezvényhelyszín – Hotel Merops**** Mészáros

rendezvényhelyszín

A Hotel Merops**** Mészáros egyaránt ideális helyszíne a különböző üzleti rendezvényeknek (konferenciáknak, workshopoknak, céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak), valamint esküvőknek és családi ünnepeknek.

Szekszárd szívében található konferencia- és rendezvénytermünk, éttermünk, borházunk és négy csillagos szállodánk együttesen biztosítják, hogy az Ön rendezvényének helyszíne tökéletes legyen.

A rendezvények sikerének kulcsa lehet a jó bor. Mi ezt garantáltan biztosítjuk. Mészáros Pált 2016-ban az Év bortermelőjének választották, borházunk pedig 2012-ben elnyerte az Év Pincészete díjat. Nálunk a céges rendezvény, csapatépítő program vagy konferencia egyik kiemelt eseménye lehet a pincelátogatás és borkóstolás.

Ha több napos rendezvényt szervez, négy csillagos szállodánk 32 szobájában tudunk munkatársainak, családtagjainak kényelmes, exkluzív szállást biztosítani.

Céges rendezvényhelyszín

Céges vacsorát, ebédet, karácsonyi bulit tervez a dolgozóinak? Esetleg cége partnereit szeretné megvendégelni? Egy jól megválasztott helyszín már fél siker a céges parti során, mely jó alapot ad ahhoz, hogy a munkatársak közelebb kerüljenek egymáshoz, a céges partnerekkel szorosabbra fűzze viszonyát.

Válassza a Hotel Merops**** Mészáros rendezvénytermét, ahol nem csak az elegáns helyszínről, hanem kitűnő gasztronómiai élményről is gondoskodunk. Legyen szó kis vagy nagy létszámú összejövetelről, állunk rendelkezésére. Mondja meg, milyen rendezvényt szeretne, mi pedig hozzáigazítjuk a helyszínt. Többféle elrendezés közül választhat létszámtól és rendezvény típustól függően, mely mind azt a célt szolgálja, hogy munkatársaival, partnereivel együtt minél jobban érezhessék magukat. A hotel mellett található borházunknak köszönhetően pedig minőségi borok közül választhat, igény szerint borkóstolóra is van lehetőség.

Ha könnyen megközelíthető, elegáns rendezvényhelyszínt szeretne minőségi ételekkel és borokkal, válassza a Hotel Merops**** Mészárost.

Konferencia helyszín

Válassza konferenciája helyszínéül a Hotel Merops**** Mészárost, ha fontos Önnek, hogy:

  • vidéki, mégis elegáns környezetben tartsa a konferenciát,
  • változatos módon berendezhető legyen a konferencia terem,
  • felkészült szakemberekkel dolgozhasson a gördülékeny szervezés érdekében, mindezt rugalmas időbeosztásban,
  • a helyszín a belvárosban található, mely a kísérő programok szervezése szempontjából is előnyös,
  • gasztronómiai élményekkel is gazdagodjon, melyre szállodánk étterme, a Merops Étterem konyhája a garancia.

A Hotel mellett lévő Borházunkban lehetőség van pincelátogatásra, borkóstolásra is, mely kiváló esti program lehet a konferencia során.

A Hotel Merops Mészáros**** légkondicionált, természetes megvilágítású, hangszigetelt konferenciaterme minden technikai felszereltséggel rendelkezik, ami a konferencia tartásához szükséges. A konferencia terem igénytől függően 50-200 fő befogadására alkalmas.

Csapatépítő program helyszíne

Szeretné, hogy kollégái ne csak a munkahelyi körülmények között ismerkedjenek, barátkozzanak? A csapatépítő programok során a munkatársak más szemszögből is megismerhetik egymást, miközben jól szórakoznak.

Amennyiben a csapatépítést pincelátogatással, illetve borkóstolással szeretné egybekötni, ebben is tudunk segíteni. A hotel mellett található borházunkban erre is van lehetőség.

Kiváló csapatépítő program lehet egy 2 órás vezetett dűlőtúra, ahol megtekinthetik Magyarország Legszebb Szőlőbirtokát.

Családi rendezvény, szülinapi buli helyszíne

Születésnapot, keresztelőt, baráti találkozót, családi rendezvényt szeretne Szekszárdon elegáns helyszínen tartani? Válassza a Hotel Merops**** Mészárost! Nálunk az exkluzív környezet egyedi gasztronómiai élménnyel és kivételes kiszolgálással párosul. Rendezvénytermünkben igény szerint alakítható az elrendezés attól függően, hogy mekkora létszámú vendégségről van szó. Borházunknak köszönhetően a rendezvény ideje alatt minőségi borokat fogyaszthat vendégeivel.

Esküvő helyszín

Az esküvők megszervezésében kiemelkedően fontos a megfelelő helyszín kiválasztása. Hotelünk rendezvényterme ideális helyszín kis- és nagy esküvők lebonyolítására, házassági évfordulók megtartására. Tartsa nálunk élete egyik legszebb napját, igazán különleges gasztronómiai élményben és professzionális vendéglátásban lehet része.

Kívánságra összenyitható vagy elszeparálható rendezvénytermünkben körasztalos elrendezés esetén 120 fős vendéglétszámig kényelmesen megvendégelhetik rokonaikat, barátaikat. A messziről érkezett vendégek számára szálláshelyet is tudnunk biztosítani négy csillagos hotelünkben.

A Hotel Merops**** Mészáros ajándéka: 50 fő feletti esküvő foglalása esetén az ifjú pár 1 éjszakára a Hotel vendége a szálloda Superior szobájában pezsgős bekészítéssel.
Örömmel készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot élete egyik legfontosabb napjára!

Kérjen ajánlatot!

Ha Szekszárdon céges rendezvényt, csapatépítő programot, konferenciát vagy családi rendezvényt, születésnapi bulit, esküvőt szeretne tartani, és úgy gondolja, hogy a Hotel Merops Mészáros az Önnek megfelelő rendezvényhelyszín keressen minket bizalommal.
Rendezvénnyel kapcsolatos elképzelésének gördülékeny megvalósításáról felkészült és tapasztalt személyzetünk gondoskodik.
Egyedi ajánlatért forduljon kollégáinkhoz!

Tel.: +3674/684-940,
Mobil: +3630/231-9595
sales@hotelmerops.hu