Mindenkinek vannak kedvencei. Kedvenc étterme, hotele, borászata. A Pécsi Borozó szerkesztősége azt kereste, melyek az olvasók kedvenc helyei a Pannon Borrégióban.
Hatalmas öröm volt számunkra, hogy a Hotel Merops****Mészáros és a Merops Étterem is felkerült a TOP 5-ös listára a régió kedvencei közé.

A Pécsi Borozó olvasói listájára 474 szavazat érkezett, amelyek 36 borászat, 29 étterem és 33 szálláshely között oszlottak el, a legjobbak 2017-ben a Pécsi Borozó olvasóinak kedvencei címet elnyerték.
A Hotel Merops az olvasói szavazatok alapján összeállított lista kedvencei közé került be. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki ránk szavazott. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy méltónak találtak minket a cím elnyerésére.
A Merops Étterem szintén az olvasói szavazatok alapján került be a régió legkedveltebb éttermei közé. Legyen szó egy elegáns környezetben elfogyasztott gyors ebédről, alkalmi vacsoráról egy jó kávéról vagy egy finom borról, a Merops Étteremre mindig számíthatnak kedves vendégeink.
Igyekszünk a jövőben is rászolgálni vendégeink bizalmára, köszönjük a szavazatokat!