Nagyon büszkék vagyunk, hogy a 2017-es Ohmerops Cuvée borunk nagyarany érmet, a 2016-os évjáratú Grand Antiqua Cabernet Sauvignon borunk pedig aranyérmet nyert a VinAgorán! 

Idén július első hétvégéjén Szekszárdon került megrendezésre Magyarország legnagyobb presztízsű, egyben egyetlen nemzetközi borversenye, a VinAgora. A verseny szervezésében részt vett borházunk, a Mészáros Borház is, az esemény helyszínei között szerepelt a hotelünk és az éttermünk is. Így külön öröm számunkra, hogy ezen a nagyra becsült versenyen ilyen rangos helyezést értünk el a borainkkal.

A bírálók szerint a 2017-es Ohmerops Cuvée borunk megjelenésében tükrös/fényes, színintenzitása mély. A bort fás/pirított aromák jellemzik, a savkaraktere pedig finom és kiegyensúlyozott. Összességében ez egy komplex és elegáns bor.

A 2016-os Grand Antiqua Cabernet Sauvignon borunk arany érmet szerzett. A bírálók szerint a Grand Antiqua Cabernet Sauvignon borunk megjelenése tiszta, színintenzitása mély, gyümölcsös (meggy, feketeribizli), fűszeres, gyógynövényes (szegfűszeg, eukaliptusz) és fás, piritott aromák (pörkölt fa) egyaránt jellemzik.

Kóstolja meg Ön is díjnyertes borainkat!

Hotelünk, éttermünk és borházunk széleskörű, minőségi szolgáltatásaival várjuk Szekszárdon!

Foglaljon szobát négycsillagos hotelünkben és vegyen részt egy borkóstolón borházunk pincéjében, vagy kóstolja meg éttermünk borsor ajánlatait!