Étlap

 

ELŐÉTELEK

Kacsamáj Terrine

Hibiszkusz, Málna, Házi Briós

3 800 Ft

Epres-Rebarbarás Saláta
Pirított Kecskesajt, Savanyított Bodza

2 500 Ft

Paradicsom „Saláta”

 

Kecske Gomolya, Bazsalikom

1 900 Ft

 

LEVESEK

Hideg Zöldborsó Consommé
Cukorborsó, Zöldalma, Törökmogyoró

1 200 Ft

Csirke Consommé
Házi Tészta, Roppanós Zöldségek

1 800 Ft

 

FŐÉTELEK

Kapros „Tökfőzelék”

Langyos Marinált Pisztráng

2 600 Ft

Tojásos Nokedli
Kompresszált Saláta, Szarvasgomba olaj

2 100 Ft

Csirke Supreme
Lecsó, Kápia, Koktélparadicsom

2 900 Ft

Kacsamell
Cékla, Meggy

3 800 Ft

Sertésszűz
Burgonya, Fokhagymás Jus

3 900 Ft

Marha Flank
Zeller, Körte, Timur Bors

4 500 Ft

 

 

DESSZERTEK

„Feketeerdő”

Étcsokoládé, Meggy, Joghurt

1 500 Ft

„Tihany”
Levendula, Sárgabarack, Mandula

1 500 Ft

Áraink Forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
A feltűntetett árakra 12% szervízdíjat számolunk fel.

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 11:30-23:00
Péntek-Szombat: 11:30-24:00
Vasárnap: 11:30-21:00

Merops Étterem
7100 Szekszárd, Rákóczi. u.20.
Asztalfoglalás: +3674/684-950