Magunkról

“Nagyapámtól hallottam a régi bölcsességet: “Fiam a szőlő megtermi a tanyát, de a tanya nem termi meg a szőlőt.

Azóta is különös vonzalom él bennem a szőlő iránt.” /Mészáros Pál/

A Mészáros családban a szőlő termesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll. A család ma élő generációja kötelességének tartja megőrizni, továbbvinni és fejleszteni az elődök által megteremtett értékeket ezért az elmúlt két évtized a dinamikus fejlődés jegyében telt el. Először elkészült Szekszárd belvárosában a Mészáros borház és pince ahol több száz éves múlt köszön a betérőkre, majd a borfeldolgozó és a borászati technológia került fejlesztésre.

Küldetésünknek tartjuk a szekszárdi bor és a hozzá kapcsolódó turizmus minőségi képviseletét, ezért tovább bővítettük vállalkozásunkat és 2014 őszén megnyitottuk 22 szobás belvárosi szállodánkat, melyben nem csak szálláshely szolgáltatást, hanem rendezvények és egyéb programok szervezését is vállaljuk. Éttermünkben emlékezetes kulináris élményeket szeretnénk nyújtani a szekszárdi és a városba látogató vendégeinknek.

Szeretném, ha az általam elkezdett munkát a következő generáció tovább vinné…. Úgy tűnik, van rá esélyem!” /Mészáros Pál/