Gyakori kérdések

Hogyan tudok szobát foglalni?

Az alábbi elérhetőségek valamelyikén tud érdeklődni: +36302319595, +3674684940. De a foglalást mindenképpen szükséges írásban megerősíteni. Ezt az alábbi e-mail címek valamelyikén teheti meg: recepcio@hotelmerops.hu, info@hotelmerops.hu.

Mik a lemondási feltételek?

A megrendelőnek a lemondást a szolgáltatóval minden esetben írásban kell közölnie.
Érkezés előtt 72 órával kötbérmentes
72-24 óra között 1 éjszaka díjának az 50%-a fizetendő kötbérként
24 órán belül és meg nem érkezés esetén a megrendelt szolgáltatás 100%-a fizetendő kötbérként.

Hány órától lehet elfoglalni a szobát és hány óráig kell kijelentkezni?

A szobák elfoglalása a szállodában az érkezés napján 14.00-tól, kijelentkezés a távozás napján a szállodából 10.00-ig történik.

Van lehetőség félpanziós ellátásra?

A szobaár csak a reggeli árát foglalja magában. Aktuális csomagajánlataink általában félpanziós ellátást tartalmaznak. De a’la carte éttermünkben minden nap van lehetőségük étkezni nyitvatartási időn belül.

Van lehetőség borkóstolásra?

Éttermünkben nyitvatartási idő alatt bármikor van lehetőség borkóstolásra. Kérjük szándékát a recepción jelezze. Amennyiben pincelátogatással szeretné egybekötni a borkóstolást, az alábbi telefonszámok valamelyikén tud bejelentkezni: +3674684950, +3674684940, +36302319595.

Van lehetőség borvásárlásra?

Igen, van. Szállodánk recepcióján van lehetősége bolti áron megvásárolni a már korábban megkóstolt Mészáros borokat. A hotel szomszédságában pedig megtalálja borszaküzletünket, amely hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombaton pedig 8 és 12 óra között tart nyitva.

Van wellness részlegük?

Igen, van. Jacuzzi, finn szauna, infra szauna és gőzkabin található itt. A wellness részlegünk 8:00-tól 21:00-ig tart nyitva. Használata szállóvendégeink részére ingyenes. Kérjük igényét a recepción jelezze. Fürdőköntöst felnőttek részére a szálloda recepcióján biztosítunk.

Milyen módon tudok fizetni?

Szállodánkban és éttermünkben is van rá lehetőség, hogy Mastercard, Maestro, Visa és American Express kártyákkal vagy készpénzzel fizessen.

Tudok SZÉP-kártyával fizetni?

Igen, tud. K&H, OTP és MKB típusú SZÉP-kártyákat is elfogadunk. A szállásdíjat bármelyik alszámláról le tudjuk vonni. Éttermi és minibár fogyasztásait a vendéglátás alszámláról tudja fizetni.

Akadálymentesített a szálloda?

Szállodánk és éttermünk is akadálymentesített. Mozgáskorlátozottak részére kialakított szobánk lifttel megközelíthető. Szobafoglalással kapcsolatban az alábbi elérhetőségek valamelyikén érdeklődhet: +36302319595, +3674684940, recepcio@hotelmerops.hu, info@hotelmerops.hu.

Magammal vihetem a háziállatomat a szállodába?

Szállodánk kialakítása és berendezése sajnos nem alkalmas háziállatok fogadására.