Slider Nyitas 2
slider_szoba_javitott
slider_csomag_1_jo
slider_etterem_3
ebedajanlat_slider_01
slider_rendezveny_2
slider_borhaz_02
slider_szekszard_03
slider szekszárd 04
previous arrow
next arrow

Főoldal

A szállodáról

A borhotel Szekszárd belvárosában, a Mészáros borház szomszédságában, a városközponttól néhány percnyi sétára található. A nyugodt kisvárosi környezet és a borvidék hangulata tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a nyugalomra vágyóknak, mind pedig az aktív pihenést keresőknek. A szálláshely szolgáltatás mellett a bor és gasztronómia, illetve a borvidék kulturális értékeit, hagyományait kínáljuk egy helyen.

Szállodánkban 4*-os minőségben, különleges enteriőrrel, felkészült személyzettel, személyre szabott és széleskörű szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

A hotel rendezvénytermének befogadóképessége 150 fő, mely borházunkkal kiegészítve további 100 férőhellyel bővíthető. Így összesen 250 fős rendezvényeknek tudunk otthont adni.

Folyamatosan megújuló étlapunkon a helyi ízek mellett igazi ételkülönlegességek is találhatók, melyet elismert konyhafőnökünk neve fémjelez.

Szállodánkban felkészült csapata várja Önt, családias hangulattal, kiemelt gondoskodással, és megtesz mindent azért, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjon Szekszárdon.

Szobáink>>>

Éttermünk>>>

Borházunk>>>

Szobáink

Stílusosan berendezett szobáink exkluzív belső terekkel rendelkeznek. A szobákban megteremtett enteriőrt a legújabb lakberendezési irányzatok követésével alakítottuk ki. Figyelembe vettük a hely szellemét, a szálloda elhelyezkedését, illetve annak a belvárosi miliőnek a közvetítését, ahol az elegancia, a minőség és a kényelem kifinomult összefonódásának érzését adhatjuk át Vendégeinknek.

Szobakategóriák:

  • Standard szoba: 17 db
  • Superior szoba: 2 db
  • Deluxe szoba: 2 db
  • Executive szoba: 1 db
  • Prémium szoba: 6 db
  • Prémium+ szoba: 4 db

Tovább a részletekért >>

Hírek

Ünnepi nyitva tartás

Szállodánk és éttermünk 2021. december 20-tól 2022. január 10-ig zárva tart. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag, boldog új esztendőt, és jó egészséget kívánunk Önöknek!   Hotel Merops**** Mészáros 

Újra NYITVA

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Hotel Merops****Mészáros 2021. május 14. péntektől teljeskörű szolgáltatásokkal szeretettel várja Önöket!

További híreink>>