Főoldal

A szállodáról

A borhotel Szekszárd belvárosában, a Mészáros borház szomszédságában, a városközponttól néhány percnyi sétára található. A nyugodt kisvárosi környezet és a borvidék hangulata tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a nyugalomra vágyóknak, mind pedig az aktív pihenést keresőknek. A szálláshely szolgáltatás mellett a bor és gasztronómia, illetve a borvidék kulturális értékeit, hagyományait kínáljuk egy helyen.

Szállodánkban 4*-os minőségben, különleges enteriőrrel, felkészült személyzettel, személyre szabott és széleskörű szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

A hotel rendezvénytermének befogadóképessége 150 fő, mely borházunkkal kiegészítve további 100 férőhellyel bővíthető. Így összesen 250 fős rendezvényeknek tudunk otthont adni.

Folyamatosan megújuló étlapunkon a helyi ízek mellett igazi ételkülönlegességek is találhatók, melyet elismert konyhafőnökünk neve fémjelez.

Szállodánkban felkészült csapata várja Önt, családias hangulattal, kiemelt gondoskodással, és megtesz mindent azért, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjon Szekszárdon.

Szobáink>>>

Éttermünk>>>

Borházunk>>>

Szobáink

Stílusosan berendezett szobáink exkluzív belső terekkel rendelkeznek. A szobákban megteremtett enteriőrt a legújabb lakberendezési irányzatok követésével alakítottuk ki. Figyelembe vettük a hely szellemét, a szálloda elhelyezkedését, illetve annak a belvárosi miliőnek a közvetítését, ahol az elegancia, a minőség és a kényelem kifinomult összefonódásának érzését adhatjuk át Vendégeinknek.

Szobakategóriák:

  • Standard szoba: 17 db
  • Superior szoba: 2 db
  • Deluxe szoba: 2 db
  • Executive szoba: 1 db
  • Prémium szoba: 6 db
  • Prémium+ szoba: 4 db

Tovább a részletekért >>

Hírek

Szüreti Borkert Napok

2020. szeptember 17 – 20. között kerül megrendezésre borházunk hangulatos udvarán a Szüreti Borkert Napok.Három pincészet borai, kísérő falatok, koncertek, party hangulat.Jöjjenek, töltsenek el velünk egy felejthetetlen szüreti hangulatú hétvégét!

Nagyarany éremmel díjazták Ohmerops Cuvée borunkat a VinAgorán!

Nagyon büszkék vagyunk, hogy a 2017-es Ohmerops Cuvée borunk nagyarany érmet, a 2016-os évjáratú Grand Antiqua Cabernet Sauvignon borunk pedig Bővebben>

VinAgora Nemzetközi Borverseny, Szekszárd 2020. július 3-5.

Nagy megtiszteltetés ért minket, beleértve hotelünket, éttermünket, borászatunkat és a szekszárdi borvidéket is, mert mi adhattunk otthont idén Magyarország legnagyobb Bővebben>

További híreink>>